21 thoughts on “Biobesök och vuxna tonåringar

 1. Haha c:
  Dom där jobbiga sakerna som händer i bion har aldrig hänt mej,eller jo.Den där med en längre framför sej hände mej bara då jag var liten sen började jag växa och sen dess har det aldrig mer hänt xD O.O

 2. Folk får inte kommentera hela tiden när man ser filmen, borde vara förbjudet :(( Hela upplevelsen blir sämre då. Men de flesta gånger jag sett bio brukar det vara helt tyst från filmtittarna 🙂

 3. Åååh haha älskar bio men jäklar vad folk kan förstöra!!!!!! :((((((((
  Tänkt på det med vuxna tonåringar med! Det är bla för att de har mer erfarenhet men också för att vi ungdomar som tittar automatiskt ska "se upp" till de tonåringarna i serien, lite crazy men funkar ju lite ändå

 4. så jag har inte sätt på dina videos på ett tag och när jag nu såg den så bara fick jag panik! 
  aså WOW vad fint ditt hår är! du passar så sjukt bra i "kort" hår! älskar det! <3

 5. Min omedelbara fråga är vad såg du för film? =P

  Jag är själv uppvuxen i en förort till en relativt liten stad, och här brukar de flesta veta hut när de går på bio, så jag har aldrig upplevt de problemen du nämner särskilt mycket (peppar peppar), och… jag hoppas att jag inte ska behöva göra det framöver heller. ^^;

 6. Jag håller inte med dig att dom i One Tree Hill såg ut som typ 35 när dom spelade in serie,för att dom är ju typ runt 30-35 nu och jag kommenterare detta för att jag älskade den serie!

 7. Håller så med om det där med skådisar. Liksom, om något vore väl serier om tonåringar ett utmärkt sätt för de som gör dem att låta nya talanger som kanske inte är så kända för att de inte hunnit göra så mycket än synas? Kan dock tipsa om den brittiska serien Skins där om du inte har sett den, dels för att den är awesome, men så är det inte heller någon med som ser ut att ha fyllt 30 🙂

 8. Har alltid tänkt på att 16-åringarna ser väldigt gamla ut i serier. Trodde alltid att det verkligen var så gammal man ser ut då, tills jag insåg att jag plötsligt var jämngammal med dessa karaktärer och bara oj! Haha fattar inte vad det är för fel med att använda yngre skådespelare istället.

 9. Jag sitter typ alltid längst bak i biosalongen för jag vill inte sitta i främsta raden och typ bryta nacken. Men jag är typ bara 156cm såååå… Det kommer alltid någon och förstör mitt biomys. En annan sak jag hatar när man ska se en disneyfilm till exempel Frozen och alla barn under 4 kommer och vill ha popcorn precis när det är som mest spännande.

 10. Något jag stör mig på otroligt när jag ska se film, vilket oftast händer på fritidsgården. Är att det väldigt ofta är någon som ska sitta och kommentera och förklara vad som händer minsta lilla grej som händer på skärmen.
  Alltså SNÄLLA, du kanske måste bearbeta vad som händer MEN vi andra ser faktiskt också på filmen och tar del av vad som händer UTAN att du ska behöva förklara för oss KOLLA VAD SOM HÄNDER NU för JAG FÖRSÖKER JU.
  Något ännu värre är att jag har en tendens att vara den personen själv ibland och alltså, hörrni. Var inte den personen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *