13 thoughts on “Elitens lögner för att förhindra att fred bryter ut 1

 1. Hej Erik
  Allt det du belyser har kusliga historiska paralleller, så långt tillbaka som WWI, där Woodrow Wilsons administration i USA iscensatte en stor propagandaapparat (The Creel Commission), för att skapa det momentum som behövdes för att gå in i kriget. Allt beskrivs öppet i Wikipedia, och Noam Chomsky inleder sin klassiska bok Media Control med att nämna detta. En fridsam amerikansk allmänhet förvandlades inom ett par år till en pöbel; alla skulle dra man ur huse för att slita allt tyskt i stycken.

  Mycket stort tack för din insats med dessa videor.
   
  Se f.ö. min blogg, där jag länkar till en del av dem:
  http://perraj.com/

 2. https://www.flashback.org/t1776486
  LIBYEN:

  Att genomskåda Libyenkonflikten är nästan avgörande för att förstå vår korrumperade massmedia, kontrollerade politiker och bakomliggande ekonomiska- och maktintressen för alla onödiga krig under 1900-talet. Jag ber er hålla ett öppet sinne och ha överseende att det faktiskt, trots allt vad vi lärt oss, kan existera en organiserad sammansvärjning som korrumperar vårt samhälle mot folkets och mänsklighetens bästa. Ordet "konspirationsteori" hör inte hemma här, men jag kan mycket väl ha fel och är alltid öppen för alla motsägande sakliga bevis. Men erkänn att denna beskrivning låter tio gånger mer logisk än den media vill förmedla? Har ni tidsbrist så avvakta med källorna och läs mina sammanfattningar.

 3. TACK för en bra och grävande insats. Detta behövs för att få några till här på hemmaplan att öppna ögonen för vad som håller på och händer. Vill passa på och tipsa om en kille jag ser upp till. https://www.youtube.com/watch?v=mA1A1a_JOWE
  Mvh Jimmy

 4. Väldigt bra video, det är helt otroligt att sån här information finns tillgänglig och så många inte vet om det, eller dom har inget intresse för att veta om det. HUR kan man ignorera detta?!

 5. En bevis för att man är 100 % hjärntvättad är om man tycker om demokrati. Demokrati är den värsta och bästa bluff som eliten tänkt ut för folken. Om man gör sin läxa tillbaka i historian så hittar man att ryssland och sverige styrdes av samma psykfall hela tiden och att krigen var riggade som ett sätt att få folken att pröjsa tax till överheten. Allt detta har man slipat på och nerdummningen av folken är nu total.

 6. En bevis för att man är 100 % hjärntvättad är om man tycker om demokrati. Demokrati är den värsta och bästa bluff som eliten tänkt ut för folken. Om man gör sin läxa tillbaka i historian så hittar man att ryssland och sverige styrdes av samma psykfall hela tiden och att krigen var riggade som ett sätt att få folken att pröjsa tax till överheten. Allt detta har man slipat på och nerdummningen av folken är nu total.

 7. Betänk att utarmat uran också är en tungmetall liknande bly, och ger liknande skador. Allt detta blir förstås värre då det det är pyrofort. Hur utarmat det är kan man ju fråga sig…

 8. „3% misstänkt betyder 100% skyldig” sade Dick Cheney, vice president inom George W. Bush administrationen. Detta tänkande har nu återuppstått?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *